Hirdetés

Hivatalos: ekkor jön a Trónok harca 8. évada

|

És egy videót is kaptunk hozzá. A tél hamarosan megérkezik, és jaj annak, aki megpróbál szembeszállni vele.

Hirdetés

Egy közel két éves szünet után idén áprilisban visszatér közénk a Trónok harca, hogy a nyolcadik és egyben befejező évaddal egyszer s mindenkorra pontot tegyen a George R. R. Martin által megálmodott trónviszályok végére. 

Hirdetés

Bár a széria hetedik etapja sajnos rengeteg beváltatlan ígérettel és kihagyott ziccerrel hagyta magára a rajongóit, az utolsó szezon legelső előzetést elnézve a széria írópárosa, David Benioff és D.B. Weiss  meghallotta az ezeket ért kritikákat, így az utolsó hat epizód a mozifilmeket megszégyenítő látvány és a Mások elleni elkeseredett harc mellett, ismét kellő figyelmet szentel majd az intrikáknak, valamint a legváratlanabb helyről érkező árulásoknak.  

A Trónok harca 8. évada magyar idő szerint április 15-én mutatkozik be az HBO-n. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.