Hirdetés

A Trónok harca egyik sztárja nincs kibékülve Ed Sheeran cameójával

|

Nem csak néhány rajongónál, hanem a sorozat egyik szereplőjénél is kivágta a biztosítékot az énekes tavalyi vendégszerepe.

Hirdetés

Nem Ed Sheeran volt az első híres zenész, aki ellátogatott Westerosba, de egyértelműen ő volt a legfelismerhetőbb. Az énekes felbukkanásának sokan nem örültek és ennek hangot is adtak. Most kiderült, hogy nem csak a rajongók nem értették, hogy mi értelme ennek a vendégszereplésnek, hanem a sorozat egyik sztárjának sem volt ínyére.

Hirdetés

A Hodort alakító Kristian Nairn fejezte ki nemrég, hogy a cameókat egy az egyben fölöslegesnek tartja.

"Nem rajongok a Trónok harca cameójaiért. Nem szeretem őket. Szerintem hülyeség. És ezt a véleményemet simán felvállalom. Az a bajom velük, hogy kirántanak a történetből, a világból. Különösen Ed Sheeran esetében. Megláttam és azt gondoltam, hogy 'Miért van itt Ed Sheeran?' Félreértés ne essék, Ed Sheeran nagyszerű. Remek fickó, jó zenész, de miért kell benne lennie a Trónok harcában?"

A sokat kritizált vendégszereplés a 7. évad 1. epizódjában található. Arya (Maisie Williams) egy csoport Lannister katonába botlik bele miközben Királyvár felé tart. Ahogyan sok rajongónak, úgy Nairnnak sem Ed Sheeran személyével van problémája, hanem azzal, hogy felbukkanása indokolatlanul töri meg az epizód folytonosságát.

"Nem azt mondom, hogy nem kedvelem Ed Sheerant. De tapintatosan annyit tudok mondani, hogy nem tetszett a cameója. Azt gondolom, hogy a legtöbben egyetértenek velem. Pofán vágott a valóság. Ez egy fantasy sorozat. Magába szív a csodálatos világa, amire annyi időt, pénzt és tehetséget áldoznak, és aztán a semmiből jön egy popsztár. Miért?"

Maga a cameo elég megosztó, de ami még ennél is rosszabb az az, hogy a rajongók egy csoportjának megint sikerült túltolnia az utálkozást. Legalábbis erre lehetett következtetni, miután Sheeran törölte Twitter profilját, látszólag az őt érő erős és bántó kritika miatt. Az énekes később azt nyilatkozta, hogy nem a kommentek hatására hagyta ott a közösségi oldalt, valamint szerinte akkor is király a cameója.

Ha más nem, a felbukkanása mögötti indok valóban okot ad arra, hogy szemet hunyjunk a történetből kizökkentő szerep fölött. A készítők kifejezetten Maisie Williams miatt szervezték le a cameót, aki hatalmas rajongója Sheerannek. Életre szóló élmény lehetett számára az egyik kedvenc előadójával együtt dolgozni.

Meglepődnénk, ha ezek után még egy neves sztárnak szorítanának helyet a Trónok harca befejező évadában. Van azonban egy ember, akinek a felbukkanását senki sem kifogásolhatja, sőt kijár neki egy cameo. Ő nem más mint George R.R. Martin.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.