Hirdetés

Két sorozat is készülhet a Sin City-ből

|

Frank Miller és Robert Rodriguez újra együtt, a kérdés már csak az, hogy kell ez nekünk?

Hirdetés

2005-ben jelent meg az azóta kultfilmmé avanzsálódott Sin City: A bűn városa, és egyből hatalmas sikernek örvendett. Ha kicsit utána olvasunk a forgatásnak, akkor rájöhetünk, hogy nem ment annyira flottul ez az adaptáció, amiért elsősorban az eredeti képregényíró és rajzoló a bűnös, Frank Miller. Ő volt annyira makacs, hogy semelyik stúdiónak nem akarta eladni a jogokat, arra hivatkozva, hogy úgysem tudnák visszaadni azt a fajta hangulatot, amit ő letett az asztalra. Aztán jött a mexikói fenegyerek, Robert Rodriguez, aki a saját pénzéből forgatott egy kisfilmet a majd később felhasznált technológiával, és ezt meg is mutatta Millernek. Az író/rajzoló nem jutott szóhoz, és azzal a kikötéssel adta el a jogokat, hogy Rodriguez mellett ő is beleszólhat a rendezésbe. A többi pedig (ahogy mondani szokás) filmtörténelem.

 

Hirdetés

Ezt a sikert meg se tudta közelíteni a kilenc évvel később érkező folytatás (Ölni tudnál érte), ami egy bugyuta és fölösleges CGI-pornó lett, amely kapcsán csak és kizárólag a látványvilágra koncentráltak (épkézláb sztori, szerethető karakterek, rendes akciók vagy éppen a pontos rendezés teljes hiányával). Viszont a Deadline értesülései szerint a minap egy olyan hír röppent fel, hogy Miller aláírt a Legendary Televisonnek, hogy sorozatként éledhessen újjá a Sin City. Elvileg Rodriguez is visszatér, ő még tárgyalásokat folytat a stúdióval. Emellett tervben van egy kőkemény korhatárbesorolással elképzelt animációs sorozat is, amely a Sin City előzményit mesélné el. 

Egyelőre ennyi köztudott, arról nem esett szó, hogy mely történeteket kerülnek a TV-k képernyőire, illetve, hogy kiket is szerződtetnének a főbb szerepekre. Mi ennyi alapján kétkedve tekintünk e projekt felé, hiszen ha hasonló minőségű lesz, mint a második film, akkor kár volt az egészbe belekezdeni, de ha Miller nem lesz annyira önfejű és enged a kikötéseiből, akkor talán ismét ragyogni fognak Sin City mocskos utcái. Szerintetek van potenciál egy Sin City sorozatban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.