Hirdetés

Új 24 sorozatot tervez a Fox

|

A FOX hétfőn bejelentette, hogy új 24 sorozaton dolgoznak. Kisülhet ebből valami jó?

Hirdetés

Az eredeti sorozat 2001 szeptemberében debütált Kiefer Sutherland főszereplésével és egyből kitűnt a valós időben zajló cselekményével (plusz a World Trade Center elleni terrortámadás még aktuálisabbá tette).

Hirdetés

A széria bár sokszor feszegetett ellentmondásos témákat, kétségtelenül sikeres volt, nem hiába élt meg nyolc évadot és zsebelt be két Golden Globe-ot. 2014-ben aztán jött a visszatérés, a 12 epizódra tervezett Élj egy új napért képében (ha nem vesszük a 2008-as tévéfilmet), majd két évvel később az Örökség, immár Sutherland nélkül. A recept nem működött, el is kaszálták egy évad után. Mindössze két év telt el, de úgy tűnik, ismét felélesztik a sorozatot, azonban más koncepcióban.

Konkrétumot nem árultak el, de az alkotók egy "lehetséges" új megközelítésen dolgoznak és nagyon izgatottak az említett új irány miatt. A fő kérdés, hogy Sutherland legendás Jack Bauere visszatérhet-e, amennyiben pedig nem, ki lesz képes pótolni? Sok dologra kell választ kapniuk a rajongóknak, az óra pedig ketyeg.

Ti nézni fogjátok az új 24-et?  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.