Hirdetés

Még több DC hős tűnhet fel a képernyőkön?

|

Egyes híresztelések szerint még tovább bővülhet a DC tévés univerzuma és a jövőben még több ikonikus hőst láthatunk a mozik mellett a tévéképernyőkön is.

Hirdetés

Míg a Marvelnél az egységes univerzum kiépítése a cél, a DC sorozatos és filmes univerzumában, mondhatni teljes elszigeteltség kezd kialakulni, hiszen ha már csak a skarlátvörös száguldozót, Flash-t tekintjük példaképp, a CW sorozatában (Grant Gustin) és a már debütált Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában (Ezra Miller) teljesen más színészek egy teljesen más megközelítésből kialakított Flash-t formáltak meg. De ugyanez a helyzet Supermannel is, akit legközelebb a Supergirl második évadában láthatunk majd, persze nem Henry Cavill alakításában. Ez az elkülönültség a jövőben csak még tovább erősödni látszik.

Hirdetés

Ezeket az információkat kezeljétek fenntartásokkal, de úgy tűnik nem csak a moziban láthatjuk majd viszont kedvenc DC hőseinket, hanem jó néhányuk saját tévé műsort kaphat, esetleg mellékszerepben tetszeleghetnek majd. A DC televíziós univerzumának bővítéséről szóló pletykák szerint szóba került Batman, Constantine, Batwoman, Orákulum és még jó néhány hős neve is, ám a helyzet nem ilyen egyszerű.

A felsorolt nevek közül Batman áll a legrosszabbul, mármint jogilag, hiszen úgy tudni, hogy a FOX birtokolja a sötét lovag minden jogát, jelenleg is futó Gotham című sorozatával, amely a fiatal Bruce Wayne igazságosztóvá válásának és városának folyamatos romlásába ad számunkra betekintést. Ez a helyzet persze nem lehetetleníti el egy különálló Batman sorozat kifejlesztését, ugyanis a FOX némi díj ellenében bármikor áruba bocsáthatja a jogokat.

Constantine jelenleg a legesélyesebb a listán szereplő nevek közül, ha már csak arra gondolunk, hogy már korábban is volt egy nem túl sikeres kalandja az NBC-n, ám sajnos Matt Ryan rendkívül szórakoztató alakítása nem volt elegendő a heti szörnyekből álló, halovány történet mellett, hogy még több epizód erejéig láthassuk a démonvadászt. De a CW fejesei láthattak benne némi potenciált, ezért a nagy népszerűségnek örvendő Zöld íjász negyedik évadában egy rövid szerep erejéig újra feltűnt Constantine és ezek után már csak egy lépésnyire lennének, hogy az egyre jobban növekvő CW sorozat univerzum egy erős akcentussal rendelkező, fura varázsigéket mormoló, láncdohányos hőssel is bővüljön. Mivel a Vámpírnaplók rövidesen véget ér, ezért a péntek este pont megfelelő hely lenne az újraélesztett Constantine sorozat számára.

Ami a többieket illeti: Batwoman és Orákulum, avagy Barbara Gordon (Nagy eséllyel ebben a történetben nem Batgirl lesz) a Supergirl felhozatalát erősítheti tovább. Míg a The Flash (Flash - A villám) korábbi állandó szereplője egy több sorozatban is állandó karakter szerepére kapott szerződést, ahogyan korábban Wentworth Miller és John Barrowman is.

Meglehetősen érdekes meglátással rendelkezik a DC az univerzum építésről, de legalább egy teljesen más meglátást alkalmaz a mostani trendekkel ellentétben és a saját útját követi, aminek már remekül megágyazott az eddigiekben. Bizonyára a napokon belül kezdődő Comic Con során még több információt megtudhatunk a DC jövőbeni terveiről. 

Mit gondoltok a DC taktikájáról? Melyik DC hőst szeretnétek legjobban a tévéképernyőn látni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.