Hirdetés

Újabb LEGO Star Wars sorozat a láthatáron

|

Bemutatjuk a LEGO Star Wars: The Freemaker Adventures című sorozatot, a Disney XD csatornájának legújabb szériáját, amelyen ismerős arcok és helyszínek is várnak.

Hirdetés

A LEGO Star Wars köré már valóságos brand épült, mióta 2005-ben A sith-ek bosszúja kapcsán kiadták az előzménytrilógia játékváltozatát, annak kretén, de bájos humorával. Azóta jóformán nincs olyan franchise, amit a Travellers Tale ne "legósított volna" és a Star Wars branddel már a TV-képernyőkre is betörtek az olyan alkotásokkal, mint a Yoda krónikák, vagy A birodalom taccsra vág.

Hirdetés

A LEGO Star Wars: The Freemaker Adventures egy vadonatúj sorozat a Disney XD csatornáján, amely egy roncsvadász család bohókás kalandjait állítja a középpontba A birodalom visszavág és A jedi visszatér közötti időkben. Természetesen a széria nem lesz rest ismerős karaktereket és helyszíneket is felvonultatni. A sorozat június 20-án startol, de hogy hozzánk mikor érkezik, azt egyelőre nem tudni. Az alábbi kis videóban a szinkron készítéséből is ízelítőt kaphatunk a sorozat hangvétele mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.