Hirdetés

Újra terítékre került az Így jártam apátokkal

|

Ismét felcsillant annak a reménye, hogy elkészüljön az Így jártam anyátokkal spin-off sorozata, de még mindig nem értjük, hogy mi szükség van rá.

Hirdetés

A sokak számára csalódást okozó finálé ellenére az Így jártam anyátokkal a sitcom műfaj meghatározó sorozatává nőtte ki magát és kevesen vannak azok, akik ne láttak volna legalább egy epizódot Ted Mosby vicces és fordulatos feleségkereső történetéből. Miután a széria véget ért azon nyomban elkezdtek dolgozni egy spin-offon, ami frappánsan, de ugyanakkor ötlettelenül az anya szemszögébe helyezte volna a cselekményt. Miután ez befuccsolt a 20th Century Fox a Rólunk szól (This Is Us) készítőivel, Elizabeth Bergerrel és Isaac Aptakerrel próbálta megvalósítani a projektet, de ebből se lett semmi.

Hirdetés

Most a Deadline legfrissebb információi szerint az Így jártam apátokkal ismét mozgásban van, vadiúj írókkal az élen. A FOX elnöke, Dana Walden a következő nyilatkozatot adta a weboldalnak:

"Mindent a legelejéről fognak kezdeni. Ezt a projektet nagyon lassan főzzük, de amint megvan az ideális ötlet és az ideális elképzelés, akkor megfogjuk valósítani."

208 epizód és 9 évad után Ted Mosby és barátainak története 2013. március 31-én véget ért. Ezalatt az idő alatt 28 Emmy-jelölést kapott, amelyből 9-et sikerült is díjra váltania. Sejtelmünk sincs róla, hogy az új alapokra helyezett spin-off sorozat milyen irányból közelíti meg a történetet, de kételkedünk benne, hogy valaha is felérhet az Így jártam anyátokkal szintjére. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.