Hirdetés

Ütős előzetesen a Cobra Kai 5. évada

|

A háború még csak most kezdődik.

Hirdetés

Valószínűleg a Netflix sem gondolta volna, hogy ekkora siker lesz a nézők körében A karate kölyök filmek eseményeit folytató Cobra Kai akkor, amikor a második évad után átvették a sorozatot a Youtube Premiumtól. Pedig ez a helyzet, hiszen immáron az ötödik etapjára készül a történet, amihez nemrég megérkezett az első - nálunk magyar felirattal nézhető - előzetes is.

Hirdetés

Az új etap hivatalos leírása szerint a Valley-torna sokkoló eredményei után Terry Silver kiterjeszti a Cobra Kai birodalmat, és megpróbálja a "Nincs Kegyelem" stílusú karatéját a város egyetlen játékává tenni. Mivel Kreese börtönben van és Johnny Lawrence a karate helyett az általa okozott kár helyreállításán fáradozik, Daniel LaRusso kénytelen egy régi baráttól segítséget kérni.

A Cobra Kai 5. évada szeptember 9-én debütál a Netflixen. Ti várjátok már?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.