Hirdetés

V-Wars - Vérháború előzetes: Ian Somerhalder nem tud elszakadni a vámpíroktól

|

A Vámpírnaplók sztárja ismerős vizekre evez a Netflix legújabb sorozatában.

Hirdetés

Jövő héten, egész pontosan december 5-én érkezik a Netflix legújabb vámpíros sorozata, amelynek Jonathan Maberry méltán híres képregénye szolgáltatta az alapanyagot. Ez a szolgáltató kevésbé hype-olt tartalmai közé tartozik, de pont emiatt lehet jó? Csekkoljátok le az előzetest, és utána döntsétek el, hogy megéri-e hozzáadni a listátokhoz:

Hirdetés

A történet a nem túl távoli jövőben játszódik, amikor is egy igen agresszív vírus üti fel a fejét. A tünetek közé tartozik az elsöprő vágy az emberi vér fogyasztása iránt. Ekkor kerül a képbe Dr. Luther Swann (Ian Somerhalder), és neki kell utánajárnia a rejtélyes betegség hátterének. Mindeközben legjobb barátja viszont lassan a vámpírok vezetőjévé válik, és eltökélt szándéka megvédeni friss népét az emberektől.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.