Hirdetés

Végre újra a frászt hozza ránk Stephen King - Itt a The Mist újabb előzetese

|

Amikor tévére adaptálják Stephen King regényeit, sajnos nem mindig sül el jól a dolog. Azonban az utóbbi időben egyre többször kárpótolnak minket!

Hirdetés

Június 22-én debütál az Egyesült Államokban a Stephen King azonos című novellája alapján készült The Mist (A köd) sorozat első epizódja. A széria készítőjeként a dán filmest, Christian Torpe-t jegyzik, akitől idehaza a díjnyertes drámát, a Csendes szívet és a Majdnem tökéletes szerelem című komédiát is láthattuk.

Hirdetés

A szériát vetítő tévéadó folyamatosan adja ki az újabbnál újabb kedvcsináló előzeteseket és bár ennek megvan a veszélye, hogy mire a premierhez érünk, már jószerével láttunk minden pillanatot az első részből, továbbra is tűkön ülve várjuk már ennek a horror-thriller produkciónak a bemutatását!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.