Hirdetés

A hatodik évaddal véget ér a Vikingek

|

A Gotham, az Agymenők és a Trónok harca mellett hamarosan egy újabb népszerű sorozattól kell majd érzékeny búcsút vennünk.

Hirdetés

Azt már jó ideje tudtuk, hogy a 2019-es esztendő a nagy lezárások és a fájdalmas búcsúk éve lesz, így derült égből villámcsapásként ért minket a Deadline beszámolója, miszerint a History Channel a hatodik évaddal befejezi a Vikingek című történelmi alapokon nyugvó sorozatát.

Hirdetés

A csak "Trónok harca, amely nem Trónok harcaként" emlegetett sorozat rajongóinak azonban még korai a Valhalla kapuit keresniük, ugyanis a szériát megalkotó Michael Hirst, az MGM Televisonnel karöltve tárgyalásokat folytat arról, hogy egy vadonatúj sorozat keretében folytassák majd a Vikingek legendás küzdelmét.

A kritikailag is kifejezetten sikeres széria jelenleg az 5. évadánál tart, melynek utolsó, 20. része január 30-án kerül adásba. A már korábban berendelt 6. szezon a szokásoknak megfelelően pedig ismét 2 részletben lesz látható, melynek első fele valószínűleg idén ősszel érkezik majd a képernyőkre, így a sorozat valamikor 2020-ban búcsúzik el végleg a rajongóktól.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.