Hirdetés

X Professzor fiával a főszerepben jön a Legion hazánkba

|

A magyar FOX már eddig is jó pár sorozatot mutatott be az amerikai premierrel egy időben, és ezzel a jó szokásukkal a jövőben nem is szeretnének felhagyni.

Hirdetés

Magyarországon és még több mint 125 országban az amerikai premierrel egy időben debütál majd az FX nevű tévéadó legújabb saját gyártású sorozata, az X-Men univerzumban játszódó képregényadaptáció, a Legion.

Hirdetés

A történet középpontjában egy nagyon fura, átlagosnak cseppet sem mondható férfi áll, akit gyermekkora óta különféle mentális betegségek kínoznak és aki nem mellesleg X Professzor fia. A férfinél skizofréniát diagnosztizáltak, ezért több évre elmegyógyintézetbe is került, és egyszer, amikor különös véletlen folytán összefutott egy másik ápolttal, ráeszmélt arra, hogy a fejében szóló hangok, és látomásai nagyon is valóságosak.

A főszereplőt, David Hallert a Downton Abbey-ből ismert Dan Stevens alakítja, mellette pedig feltűnik többek között Jean Smart (24) és Aubrey Plaza (Városfejlesztési osztály) is. A sorozatot a Fargo című antológia szériával sikert sikerre halmozó Noah Hawley jegyzi. A forgatást idén nyáron kezdik Vancouverben, a premier pedig várhatóan 2017 elején lesz, az amerikai bemutatóval egy napon hazánkban is.

Forrás: FOX

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.