Hirdetés

BRÉKING: Visszatér a Dexter!

|

Sokak kedvenc sorozatgyilkosa hamarosan új részekkel érkezik.

Hirdetés

A Dexter 2006 és 2013 között 96 részen keresztül szórakoztatta a nézőket és borzolta rajongóinak idegszálait. A nappal törvényszéki szakértőként, éjjel pedig sorozatgyilkosként tevékenykedő Dexter Morgan története azonban annak ellenére, hogy sokaknak minden idők egyik legjobb sorozata, mégis azzal vonult be a történelembe, hogy sikerült egy egészen gyalázatos utolsó évadot összehoznia, amit a készítők még meg is fejeltek az egyik legrosszabb és legmegosztóbb fináléval valaha (IMDb-n  4.6 ponton áll jelenleg). Vagy mégsem ez volt a finálé?

Hirdetés

A mai napon ugyanis a semmiből bejelentette az eredeti szériát is gyártó Showtime csatorna, hogy hat év szünet után Dexter visszatér, méghozzá az eredeti vezető producer, Clyde Phillips vezényletével, aki anno négy évad után szállt ki a sorozatból.

A csatorna egy tízrészes, limitált széria formájában kíván megfelelő lezárást adni a történetnek, amelyben természetesen ismét Michael C. Hall ölti majd magára Dexter Morgan szerepét. A forgatás valamikor a jövő év elején kezdődhet meg, a tervezett premier pedig 2021 őszén várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.