Hirdetés

Visszatérhet az egyik legnézettebb bűnügyi sorozat, a CSI: A helyszínelők

|

Indulásának huszadik évfordulóját különleges módon ünnepelnék meg a világ egykoron legnépszerűbb bűnügyi sorozatának készítői. Méghozzá a széria feltámasztásával.

Hirdetés

2000. október 6-án került először képernyőre az amerikai CBS csatorna műsorán a CSI: A helyszínelők című bűnügyi sorozat, melyben a bűnözők nyomába nem egy ballonkabátos, szivaros úr eredt, és nem is nagyítót szorongató lángelme vette fel velük a küzdelmet, hanem egy csapat "tudós", a legmodernebb technikai vívmányokat vetette latba azért, hogy elfogják a gyilkosokat.

Hirdetés

A helyszínelők nagyon hamar meghódította az amerikai kontinenst és a világot is. Sikerét mi sem mutatja jobban, minthogy már 2001-ben, az indulást követően egy évvel később elkezdték felvezetni a testvérsorozatát, a CSI: Miami helyszínelőket, melyet 2004-ben egy újabb "rokon", a New York-i helyszínelők követett. Az anyasorozat azonban túlélte mindkét leágazását és egészen 2015-ig képernyőn volt. A CBS-nek volt még egy kósza kísérlete a franchise életben tartására, azonban a CSI: Cyber helyszínelők két szezon után lekerült a műsorról.

Az Anthony E. Zuiker fejéből kipattant és Jerry Bruckheimer által sikerrel vitt CSI-világ nem csak a négy tévésorozatot foglalja magába: az elmúlt 20 év alatt számtalan videojáték, képregény és könyv is megjelent. A két évtizedes CSI-történelmet szeretnék az alkotók méltóképpen megünnepelni, ezért a csatornával közösen azon dolgoznak, hogy az egykori széria egy limitált évad erejéig visszatérjen a képernyőre.

Azt egyelőre nem tudni, hány részt terveznek, de az íróstábot a Sherlock és Watsonnal hírnevet szerző Jason Tracey vezeti, és a tervek szerint a felélesztésre visszatérne minden alap szereplő.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.