Hirdetés

Wakanda előzménysorozatra gyűjtenek aláírást a Fekete Párduc rajongói

|

Petíciót indítottak a Fekete Párduc legelkötelezettebb rajongói, akik azt szeretnék, ha a Netflix és a Marvel közös sorozatban mutatná be a fikciós afrikai ország, Wakanda életét.

Hirdetés

A Fekete Párduc sikere a kasszáknál a film második hétvégéjén is töretlen maradt, így egyre több ember ismerkedett meg a címszereplő hazájául szolgáló Wakandával. A vibrániumban gazdag misztikus afrikai ország azonnal lenyűgözte a rajongókat, akik érthetően még többet szeretnének belőle látni. Néhányakat olyannyira megfogott ez a világ, hogy petíciót indítottak, melyben arra kérik a Marvelt és a Netflixet, hogy egy sorozatban meséljék el Wakanda létrejöttének és technológiai fejlődésének történetét.

Hirdetés

Az Eric Hamilton által indított aláírásgyűjtés rohamtempóban közeleg kitűzött célja, az 5000 szignó felé. Hamilton a következő érvekkel igyekszik meggyőzni a stúdiót arról, hogy erre szüksége van a rajongótábornak:

"Wakanda történetének elmesélése mindent megváltoztatna. Hogyan vált Wakanda a világ legfejlettebb országává? Legyen szó a technológiáról, a művészetről vagy a gazdag afrikai kultúráról, a rajongók még többet akarnak belőle látni. A Fekete Párduc rajongótábora imádná, ha létrejönne egy Wakandáról szóló sorozat a Netflixen. Ez a sorozat tovább mélyítené a Marvel univerzumot és úgy érezzük, hogy a Marvel és a Disney legalább annyira élvezné az elkészítését, mint mi a nézését."

Önmagukban ezek a petíciók ritkán járnak sikerrel, de ahhoz elegek, hogy megmutassák mire van igény. Feltéve, ha elég aláírást szereznek. Habár Wakanda további megismerését még mindig inkább a Fekete Párduc folytatásában tudom elképzelni, ha tetszik a különálló sorozat ötlete nyugodtan írd alá a kezdeményezést. Ártani nem árthat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.