Hirdetés

BRÉKING: Saját gyártású sorozatokkal jön a DC digitális csatornája

|

Jövőre elrajtol a Warner Bros. DC-témájú digitális szolgáltatása, amelyre olyan exkluzív, saját képregényeken alapuló szériákkal készülnek, mint az élőszereplős Titans sorozat!

Hirdetés

A Warner Bros. Television és a DC Entertainment ma derült égből villámcsapásként bejelentette, hogy 2018-ban elindítanak egy digitális csatornát, amelyen saját gyártású, DC-tematikájú sorozatokat nézhetnek majd a rajongók kedvükre. 

Hirdetés

Egyelőre két szériát jelentettek be az indulásra. Az egyik a DC Comics élőszereplős sorozata, a Titans lesz, amely felett olyan kreatív elmék bábáskodnak (beleértve az írást is), mint Akiva Goldsman (A rejtély, Legenda vagyok, Én, a robot, Mindörökké Batman), Geoff Johns (a DC Entertainment elnöke, Flash - A Villám, A zöld íjász) és Greg Berlanti (Flash - A Villám, A zöld íjász, Supergirl, A holnap legendái). Az akciódús történet egy csapatnyi félelmet nem ismerő fiatal hősről szól, akiket az árnyékból előlépett Dick Grayson vezet. A hivatalos közlemény Starfire és Raven nevét említi, a többiekét nem. 

A másik sorozat az animációs Young Justice harmadik évada, amely Young Justice: Outsiders néven várható. Ebben a DC Univerzum tizenéves szuperhősei az eddigi legnagyobb kihívással néznek szembe, ehhez pedig olyan producerek segédkeznek majd, mint Sam Register (Teen Titans Go!, Justice League Action), Brandon Vietti (Batman: Under the Red Hood, Superman Doomsday) és Greg Weisman (Star Wars Rebels), míg Phil Bourassa (Young Justice, Justice League Dark, Teen Titans: Judas Contract) művészeti vezetőként vesz részt benne. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.