Hirdetés

Új előzetest és kulisszák mögötti videót kapott a Watchmen-sorozat

|

Az HBO nagyszabású sorozata igyekszik minden kétségünket eloszlatni a premier előtt.

Hirdetés

Már csak alig több, mint egy hónap választ el minket az ősz egyik nagy dobásának ígérkező, Damon Lindelof-féle Watchmen sorozat bemutatójától, ami az ígéretek szerint egy egészen új szemszögből folytatja majd Alan Moore klasszikus képregényének már jól ismert történetét. 

Hirdetés

A premier közeledtét az HBO-nál is érzik, ugyanis tegnap este közzétették a széria feltehetőleg utolsó kedvcsinálóját, ami annak ellenére, hogy egész sokat elárul az eddig hét lakat alatt őrzött cselekményből, továbbra is ügyesen tart minket a sötétben annak igazán eget rengető titkaival kapcsolatban. Ennek ellenére a szemfülesebbek ezúttal is felfedezhetnek néhány ügyesen elrejtett utalást arra vonatkozóan, hogy pontosan kik mozgathatják a szálakat a háttérben, viszont Lindelofot ismerve van egy sanda gyanúnk, miszerint ezek az apróságok még csak a jéghegy csúcsát képezik. 

Az előzetessel ellentétben a kulisszák mögötti összeállításban a történet helyett sokkal inkább a Watchmen alternatív világa kapta a főszerepet, amelyben Lindelof szavai szerint bár igyekeztek tisztelegni az eredeti képregény szellemisége előtt, ennek ellenére nem féltek a saját útjukat járni, mikor az álarcos igazságosztók és a társadalom különös kapcsolata került a sztori középpontjába. 

A Watchmen október 21-én az HBO-ra és az HBO GO-ra. Várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.