Hirdetés

A Westworld alkotói már a 2. évad történetén dolgoznak

|

Hivatalos bejelentés még nincsen, de a készítők optimisták az HBO új nagyköltségvetésű sorozatát illetően.

Hirdetés

Habár hivatalosan az HBO még nem rendelte be a Westworld 2. évadját, a műsor egyik társalkotója, Jonathan Nolan elárulta a New York-i Comic Conon, hogy ő, Lisa Joy Nolan és az írók már egy potenciális következő évadon dolgoznak. Ahogy fogalmazott, a folyamatnak abban a fázisában tartanak, amikor az évad fő történetívét osztják szét. 

Hirdetés

A panel során - amelyet a második epizód vetítése követett - a két alkotó és a stábtagok közül Thandie Newton (Maeve), Jeffrey Wright (Bernard), Jimmi Simpson (William) és Ben Barnes (Logan) beszéltek a készítés folyamatáról, mialatt ügyesen elkerültek minden olyan kérdést, amely esetleges spoilerekhez vezetett volna. 

Azonban volt egy rajongói kérdés, amely arra vonatkozott, hogy fogunk-e még látni más parkokat, mint ahogyan az eredeti, 1973-as Feltámad a vadnyugatban. Nolan visszakérdezett, hogy konkretizálja, milyen témájú parkokra gondolt, és amikor a kérdező azt mondta, hogy rómaira és középkorira gondolt, Nolan egy sokat sejtető vigyorral az arcán egy rövid "Nem"-mel felelt, ami mindenképpen nyitva hagyja az ajtót más egyéb, robottokkal teli parkok előtt a sorozat világában.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.