Hirdetés

Elfogadhatóan kezdett a Westworld

|

Ahogy az várható volt a Westworld magas nézettséggel nyitott.

Hirdetés

Ahogy az HBO belehúzott a Westworld reklámozásába, úgy fedezte fel magának egyre több ember és a szolid várakozásból hatalmas érdeklődés lett, ráadásul az első kritikák is pozitívan nyilatkoztak a sorozatról. Sokan már most arra fogadnak, hogy a csatorna ezzel a sorozattal akarja kitölteni majd a Trónok harca keltette űrt. Mi is megnéztük a több, mint egy órás első részt, amit amúgy itthon is hétről hétre lehet a továbbiakban követni, akárcsak a Trónok harca esetében, sőt az első rész ingyenesen megtekinthető.

Hirdetés

Odakint rendesen rápörögtek az emberek, hisz 3,3 millióan látták a pilotot (ebbe az HBO streaming szolgáltatásain való megtekintések is beletartoznak) és ugyan a Trónok harca nyitásától elmarad (4,2 millió), de így is szép teljesítmény, hisz akkor még nem volt ilyen népszerű az online sorozatozás. Egyelőre azért átütő sikerről nem beszélhetünk, hisz vasárnap élőben kicsit kevesebb, mint két millióan követték figyelemmel. Mindenesetre jó hír, hogy az igen drága Vinyl-nél jobban nyitott. Vasárnap után kiderül, hogy sikerült megtartania a nézőket a második részre és reméljük, hogy sokan maradnak, mert egy ilyen sorozatot kár lenne veszni hagyni.

A következő rész előzetese: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.