Hirdetés

Hamarosan jön szinkronosan az új X-Akták évad

|

Az egyik hazai csatorna nem sokkal a világpremier után műsorára tűzi az X-Akták legújabb, 11. évadát, amelyben természetesen visszatér kedvenc párosunk, Scully és Mulder.

Hirdetés

A közlemény szerint mindössze 48 órával a világpremiert követően már magyar szinkronnal nézhetjük az X-Akták legújabb évadát a Cool csatornán.

Hirdetés

A folytatásban több rejtélyre is fény derül, ugyanis a 10 epizódból álló új X-Akták története ott folytatódik, ahol az előző befejeződött. (Spoiler, ha még nem láttátok az előzményt!) A rajongók így nem csak a titokzatos fénycsóva forrására kapnak választ, de a készítők azt is megígérték, hogy a legendás páros, Scully (Gillian Anderson) és Mulder (David Duchovny) gyermekének, Williamnek a múltját is megismerhetjük majd. Persze ismerős arcokból nem lesz hiány, hiszen többek között újra a képernyőn láthatjuk Mulderék felettesét, Walter Skinnert (Mitch Pileggi), valamint a rejtélyes Cigarettázó Férfi (William B. Davis) előéletéről is kiderül még több részlet. 

A vadonatúj évadban mellesleg felbukkan Haley Joel Osment is, akit a nézők első sorban a Hatodik érzék, a Forrest Gump és az A.I. Mesterséges értelem című filmekből ismerhetnek. 

Ne feledjétek: az X-Akták 11. évada január 5-től látható a Cool műsorán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.