Hirdetés

Itt vannak A holnap magyar legendái

|

A VIASAT6-on debütál augusztus 24-én dupla résszel a "negyedik" DC-s sorozat, A holnap legendái, amelyben javarészt olyan karakterek szerepelnek, akik a korábbi szuperhősös szériákban, azaz Oliver vagy Barry mellett már feltűntek. Ez pedig azt jelenti, hogy a magyar hangjuk már adott volt.

Hirdetés

Greg Berlantiék képregény-adaptációi közül kettőnek, a Flash - A Villámnak és a Supergirlnek ugyanaz a magyar stáb készíti a szinkronját, és talán emiatt sem meglepő annyira, hogy az újabb érkezőt, A holnap legendáit sem bízzák másokra. Azaz az eredetileg DC's Legends of Tomorrow címre hallgató szériának is Aprics László lesz a szinkronrendezője és ugyanúgy Policza Imre a hangmérnök és Imri László a fordító, mint a fenti spinoff-ok esetében.

Hirdetés

A holnap legendái történetének központi figurája Rip Hunter, az Időmester, aki azért, hogy megakadályozza a halhatatlan gonoszt, Vandal Savage-ot végső céljának elérésében, visszautazik az időben, hogy összegyűjtsön egy olyan csapatot, akiknek segítségével szembe tud szállni és le tudja győzni a sötét terveket szövögető Savage-ot. A szériában feltűnik többek között Fagy kapitány (Wentworth Miller) és Hőhullám (Dominic Purcell) is, akiket már Barry Allen társaságába megismerhettünk.

A holnap legendái (DC's Legends of Tomorrow)

Dr. MARTIN STEIN (Victor Garber) - KŐSZEGI ÁKOS
RAY PALMER (Brandon Routh) - PÁL TAMÁS
SARA LANCE (Caity Lotz) - NEMES TAKÁCH KATA
JEFFERSON JACKSON (Franz Drameh) - SÁNDOR PÉTER
MICK RORY (Dominic Purcell) - LÁSZLÓ ZSOLT
KENDRA SAUNDERS (Ciara Renée) - BOGDÁNYI TITANILLA
LEONARD SNART (Wentworth Miller) - HEVÉR GÁBOR
GIDEON (Amy Pemberton) - BALOGH ANIKÓ
RIP HUNTER (Arthur Darvill) - MAKRANCZI ZALÁN
VANDAL SAVAGE (Casper Crump) - BOLLA RÓBERT
CARTER HALL (Falk Hentschel) - POSTA VICTOR

Magyar szöveg: Imri László
Hangmérnök: Policza Imre
Vágó: Kránitz Bence
Gyártásvezető: Újréti Zsuzsa
Szinkronrendező: Aprics László
Produkciós vezető: Németh Napsugár
Stúdió: SDI Media Hungary

Forrás: VIASAT

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.