Hirdetés

Velük hallhatjuk majd a Carter ügynököt

|

A magyar FOX fogja bemutatni augusztus 24-ei premierrel a két évad után elkaszált képregény-adaptációnak számító Cartner ügynököt, amely már a címével is elárulja, hogy Peggy Cartert állítja a reflektorfénybe.

Hirdetés

Az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló című filmben feltűnő, Hayley Atwell által alakított Peggy Carter karakterében a Marvel és az ABC látott elegendő fantáziát pár éve ahhoz, hogy egy rövidebb szezont készítsenek ezzel a harcias figurával a főszerepben. A nézők pedig megkedvelték Peggyt és a második világháború után játszódó, rendkívül hangulatos történetét, ezért is rendelte be a tévéadó a második felvonást, amely sajnos az utolsó lett.

Hirdetés

A Carter ügynök a maga tizennyolc epizódjával azonban nem marad ki a hazai képregényes buliból csak azért, mert elkaszálták. A FOX augusztus 24-től szerda esténként fogja vetíteni a szériát, melynek magyar hangjait a MűsorVízió blog hozta le. A szinkronhangok névsora alapján elmondható, hogy a rendező figyelt arra, hogy a filmekben feltűnt szereplők a már hallott hangjukat kapják, így Carter ügynököt Balsai Móni, míg Howard Starkot Simon Kornél fogja magyarul megszólaltatni.

Hayley Atwell (Peggy) - Balsai Móni
James D'Arcy (Jarvis) - Rajkai Zoltán
Enver Gjokaj (Daniel) - Pál Tamás
Chad Michael Murray (Jack) - Horváth-Töreki Gergely
Dominic Cooper (Howard Stark) - Simon Kornél
Lotte Verbeek (Ana) - Major Melinda
Bridget Reagan (Dottie) - Csondor Kata
Lyndsy Fonseca (Angie) - Sipos Eszter

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.