Hirdetés

Szinkronosan is jön a Kingsglaive: Final Fantasy XV

|

A Final Fantasy XV videojáték kísérőjének szánt, egész estés animációs film, a Kingsglaive: Final Fantasy XV magyar szinkronnal is beszerezhető lesz, sőt egyes digitális platformokon már az is. A részletek mellett mutatjuk a szinkronhangok listáját is.

Hirdetés

Ha van játék, amit tűkön ülve várnak a PlayStation 4-gyel és Xbox One-nal rendelkező játékosok, akkor azt jó eséllyel Final Fantasy XV-nek hívják (erről a GameStaron bővebben is olvashattok). Az 1987-ben indult franchise a mai napig töretlen népszerűségnek örvend és a megannyi játékkiadás mellett a filmek világában is megvette a lábát: 2001-ben a Final Fantasy: The Spirits Within látványán sóhajtozhattunk elégedetten, 2005-ben pedig a Final Fantasy VII: Advent Children, a Final Fantasy VII folytatása rabolta el a szívünket. Így érkeztünk el a 2016. november 29-én megjelenő Final Fantasy XV-höz, amelynek sztoriját egy egész estés, Kingsglaive alcímű CGI film alapozza meg. 

Hirdetés

Már a korábbi trailerektől is sokan letették a hajukat (még az első 12 percet is megnézhették), de azt a legvadabb álmaikban sem gondolták volna, hogy a Sony Pictures Home Entertainment által forgalmazott csoda kis hazánkban is elérhető lesz, ráadásul rögtön szinkronnal! Pedig pontosan ez történt: a Mafilm Audio Kft. Facebookon egy posztban osztotta meg követőivel, hogy kik készítették a Kingsglaive: Final Fantasy XV, avagy Final Fantasy XV.: Ősök gyűrűje magyar változatát, beleértve a szinkronhangokat is: 

Nyx Ulric (Aaron Paul) - Szabó Máté
Lunafreya Nox Fleuret (Lena Headey) - Bertalan Ágnes
Regis Lucis Caelum (Sean Bean) - Csernák János
Titus Drautos (Adrian Bouchet) - Czvetkó Sándor
Libertus Ostium (Liam Mulvey) - Sarádi Zsolt
Crowe Altius (Alexa Kahn) - Csuha Bori
Luche Lazarus (Todd Haberkorn) - Czető Roland
Clarus Amicitia (John DeMita) - Törköly Levente
Iedolas Aldercapt (David Gant) - Fodor Tamás
Ardyn Izunia (Darin De Paul) - Dolmány Attila
Ravus Nox Fleuret (Trevor Devall) - Zámbori Soma
Petra Fortis (Neil Newbon) - Géczi Zoltán
Pelna Khara (Ben Diskin) - Horváth-Töreki Gergely
Tredd Furia (Max Mittelman) - Gacsal Ádám
Pruvia Colpus (Will Bowden) - Kárpáti Levente
Fiatal Noctis (Hyrum Hansen) - Joó Gábor
Fiatal Ravus (Zachary Gordon) - Penke Bence
Selena (Michelle Ruff) - Gyarmati Laura

további magyar hangok: Bercsényi Péter, Fehérváry Márton, Haagen Imre, Hegedűs Miklós, Hirling Judit, Király Adrián, Kiss László, Lovas Dániel, Mohácsi Nóra, Sturcz Attila, Téglás Judit, Tokaji Csaba, Turi Bálint, Végh Ferenc

főcím: Bozai József

magyar szöveg: Szántó Zsuzsa
hangmérnök: Márkus Tamás
vágó: Kajdácsi Brigitta
gyártásvezető: Fehér József
szinkronrendező: Stern Dániel

A Final Fantasy XV.: Ősök gyűrűje a felhasználók információi szerint iTunes-on már beszerezhető és nézhető szinkronnal, a Google Play áruházban pedig felirattal található meg, de aki a jó öreg korongos kiadásban bízik, annak sem kell csalódnia. A Mafilm egy felhasználó kérdésére válaszolva elárulta, hogy valamikor az ősz folyamán DVD-n fog megjelenni a szinkronos változat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.