Hirdetés

Magyarul is folytatódik a Castle

|

A Castle idén tavasszal köszönt el az amerikai tévénézőktől, magyarul azonban még pár évig élvezhetjük Kate és Castle különös párkapcsolatát, hiszen az utolsó előtti szezon csak most mutatkozik be szinkronosan hazánkban.

Hirdetés

Az RTL Klubon pár éven belül le fog cserélődni a teljes, főműsoridős sorozatkínálat, mivel már a Castle és a Szulejmán is befejeződött, a Dr. Csont pedig idén kezdi meg utolsó, csak 12 részes szezonját az Amerikai Egyesült Államokban. Ugyan ezen szériák magyar nyelvű fináléja még messze van, de hamarosan már mi sem láthatunk belőlük új részeket.

Hirdetés

A Castle még nem a befejező évfolyamát kezdi, de már az utolsó előtti körbe kezdünk bele nyár végén. Az RTL Klub ugyanis augusztus 30-án mutatja be az amerikai ABC nyolc szezont megélt, egykoron brutálisan sikeres és nézett krimijének hetedik felvonását. A huszonhárom részes szezon jó pár epizódja sajnos a napi saját gyártások miatt kevésbé nézőbarát időpontban, kedd este tíz órakor lesz látható, azonban ami a fő, az az, hogy képernyőre kerül magyarul és nem veszik el a süllyesztőben. Ha szeretnétek az RTL Klub őszi kínálatáról többet is megtudni, akkor kattintsatok ide.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.