Hirdetés

Schneider Zoltán kapta a Kaszás Attila-díjat

|

A 2008-ban alapított díjat olyan színészek kapják, akik nemcsak kiemelkedő és színvonalas színészi munkát végeznek, hanem a társulatukat közösségépítő magatartással is támogatják.

Hirdetés

Schneider Zoltán, a Radnóti Miklós Színház művésze, akit többek között olyan sorozatok magyar változataiban hallhatunk mint a Flash - A Villám, a Hannibal vagy a Gyilkosság Reykjavíkban, a Kecskeméten tartott országos színházi idénynyitón vehette át az elismerést.

Hirdetés

A díjra a magyar nyelvű színházak saját társulatuk egy-egy tagját javasolhatták. Idén harmincnégy társulat választotta ki legjobbnak tartott kollégáját, majd a jelöltek önmaguk közül választották ki a továbbjutó három színészt. Spolarics Andrea, Schneider Zoltán és Csankó Zoltán közül pedig a közönség szavazatai alapján dőlt el, ki kapja az idei elismerést.

Fotó: MTI/Ujvári Sándor

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.