Régen hallottunk mocskosabbat a Tapló Télapó 2 szövegeinél

|

Mi magyarok büszkék vagyunk rá, hogy milyen ízesen és választékosan tudunk káromkodni, a Tapló Télapó 2 esetében pedig szükség is van erre a sokszínűségre: a szinkronfelvételről készült videóban ti magatok is belekóstolhattok ebbe a szabadszájúságba.

A Freeman Film és a Pannonia Dubbing Solutions jóvoltából az Egyesület a Magyar Szinkronért a Mayfly Filmklubbal együtt ellátogathatott a 13 év után, november 24-én mozikba visszatérő Tapló Télapó 2. szinkronizálására és olyat hallottak, ami elképesztő. 

Hirdetés

A kizárólag 18 éven felülieknek (!) ajánlott videóban megnézhetitek, hogy miképpen zajlott a rengeteg nevetéssel és mókázással tarkított szinkronmunka, valamint meghallgatjátok, hogy a dramaturg (Gáspár Bence), a hangmérnök (Kelemen Tamás), a szinkronrendező (Kosztola Tibor), illetve  a színészek mit gondolnak a filmről.

A szereposztás a következő: Jakab Csaba (Billy Bob Thornton), Fesztbaum Béla (Tony Cox), Pikali Gerda (Christina Hendricks), Molnár Piroska (Kathy Bates). Molnár Piroskát külön is kiemelnénk, mert elképesztő, hogy a mindig zseniális színésznő mit művel, már csak miatta is érdemes lehet egy esélyt adni a Tapló Télapó 2-nek! 

A videót Galgóczi Adrián (Egyesület a Magyar Szinkronért, ISzDb) és Zsolnai Ákos (Mayfly Filmklub) készítették, köszönjük nekik! 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!