Hirdetés

10 év után újabb folytatást kap a Kutyák és macskák, fájdalmas az előzetese

|

Szeptemberben debütál a népszerű családi mozifilm-sorozat, a Kutyák és macskák harmadik epizódja, melyet a nagyvászon helyett otthonunkban élvezhetünk (?).

Hirdetés

A Warner Bros. stúdió közel 20 évvel ezelőtt, 2001 júliusában mutatta be a Kutyák és macskákat, az élő állatokkal és hús-vér színészekkel forgatott családi, kém-komédiáját, amely több egyszerű stílusparódiánál: egy olyan mese, amelyen kicsik és nagyok együtt szórakozhatnak és izgulhatnak. Habár a stílus nem volt újdonság (1998-ban debütált a Dr. Dolittle, melynek pont 2001-ben jött ki a második része), a Kutyák és macskák tarolt a jegypénztáraknál, 60 millió dolláros büdzséből 200 milliót kalapoztak össze a tappancsos James Bondok.

Hirdetés

Azt gondolhatnánk, hogy a gyártó cég kapva-kapott az alkalmon és zöld utat is adott a folytatásnak. Nem tudjuk, miért húzódhatott hét évig a döntés, de ennyi idő kellett ahhoz, hogy a nagy sikerű bemutatkozás után 2008-ban bejelentsék a második részt. Két éves forgatás után 2010-ben került a mozikba a Kutyák és macskák: A rusnya macska bosszúja, mely az elsőnél több pénzből készült (85 millió), ám csak fele akkora bevételt és többségében negatív kritikákat zsebelt be kritikai és nézői oldalról egyaránt. Ennek tükrében érthető, hogy újabb évtizedre csöndbe burkolózott a videojátékot is magába foglaló franchise.

A stúdió azonban majdnem húsz évvel az első rész premierje után idén júliusban közzétette a Kutyák és macskák 3. előzetesét, amely szigorúan a trailer alapján egy alacsony költségvetésű, talán nem szükséges "folytatása" lesz a "sorozatnak". A hangulat a Netflix szériáját, A kutya akadémiát (Pup Academy) idézi, a történet nem sokat ígér egy papagáj és mély hangú, kétéltű szárnysegédjének látszólag öncélú gonoszkodásán felül.

Mindenesetre a Kutyák és macskák 3. szeptemberben megérkezik online és DVD-n, októberben pedig Blu-Ray-en is. Úgy kellett, mint óvatlan ebnek a tarajos sül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.