Hirdetés

100 éves a Warner Bros., előzetes hangol minket a jubileumi sorozatra

|

A Warner tesók filmstúdiójának sztorija már debütált is az HBO Maxon.

Hirdetés

A teljesség igényével nem is lehetne, de még csak a legnagyobb filmcímeket is nehéz lenne összeszedni, hogy a Warner Bros. filmstúdió hány klasszikust, a filmgyártást meghatározó alkotást hozott tető alá Hollywoodban.

Régóta űzik az ipart, ennek kapcsán készült dokumentumfilm a századik születésnapját ünneplő cégről, és egy hangulatos előzetessel is megleptek minket. És ha kedvet kapnátok belenézni az első részbe, az HBO Max repertoárjába már be is került!

Hirdetés

A Warner Bros. 100 éve (100 Years of Warner Bros.) egy négy epizódból álló dokumentumfilm-sorozat, amelynek első két része már elérhető a nagyközönség számára. A sorozat a filmstúdió korai éveitől kezdve végigveszi, milyen változásokon ment át a filmgyártás, milyen kihívásokkal nézett szembe évtizedről évtizedre a stúdió, és milyen nagy művészek tetté azzá a világhírű céggé, aminek ma ismerjük.

A sorozatot a díjnyertes dokumentumfilm-rendező, Leslie Iwerks (A Pixar-story, Industrial Light &Magic: Creating the Impossible) jegyzi, a narrálás alatt pedig Morgan Freeman hangját hallhatjuk. Az epizódok alatt jónéhány ismert színész és rendező is megszólal, csak az előzetesben felbukkant Martin Scorsese, Harvey Keitel, Keanu Reeves és George Clooney.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.