Hirdetés

12 Strong előzetes - Hemsworth lóháton harcol a tálibok ellen

|

A modern amerikai hadsereg és az afgán lovas harcmodor találkozását mutatja be a 12 Strong.

Hirdetés

A Warner Bros. nemrég útjára engedte legújabb háborús filmjének, a 12 Strong trailerét, mely az Afganisztánban harcoló amerikai lovas katonák történetét meséli el. A film Doug Stanton Horse Soldiers regénye alapján készült, és a főszerepekben Chris Hemsworth és Michael Shannon fog jeleskedni.

Hirdetés

A 12 Strong rögtön a 9/11-es események után játszódik. Az amerikai hadsereg speciális alakulata Mitch Nelson (Hemsworth) vezetésével az egyik első olyan csapat volt, mely felvette a harcot a new york-i katasztrófáért is felelős terrorsejtekkel. Egy nagyon veszélyes küldetés során az volt a feladatuk, hogy bevegyék magukat az afgán hegyekbe és onnan támadják az Al-Kaidát és tálib szövetségeseiket. A beépüléshez persze fel kellett venni a helyi harcmodort is, így lettek belőlük lovas katonák. Frissítés: befutott a 2. trailer is. 

A sztorit egy elég kezdő rendező, Nicolai Fuglsig kezébe adták, de a producer egy régi veterán, Jerry Bruckheimer, ami akár egy remek kombináció is lehet. Ted Tally (A bárányok hallgatnak) és Peter Craig (Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1-2. rész) írták a forgatókönyvet, a zenéért pedig Lorne Balfe lesz a felelős. Mellékszerepekben láthatjuk még Michael Peña-t, William Fichtnert, Rob Riggle-t és Elsa Patakyt.

A bemutató 2018. január 19-én lesz az Egyesült Államokban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.