Hirdetés

12 Years a Slave trailer - Fassbender, Pitt és Cumberbatch együtt

|

A cím kicsit megtévesztő, ugyanis a 12 Years a Slave-ben nem az említett három, egyébként zseniális színész a főszereplők, de a történet szempontjából igenis fontosak.

Hirdetés

Steve McQueen rendezőnek olyan remekeket köszönhetünk, mint az Éhség vagy A szégyentelen, most pedig egy újabb nagy volumenű projekt elkészítésére adta a fejét, amely a 12 Years a Slave címet kapta és az első trailer alapján kissé átlagos, ám ennek ellenére okozhat meglepetést még a későbbiek folyamán. A dráma főszereplője Solomon Northup (Chiwetel Ejifor), egy tanult és házas férfi, aki szabad emberként élt, mígnem 1841-ben Washingtonban átverték, elrabolták és eladták rabszolgának, majd egy Louisana-i ültetvéyre hurcolták, ahol 12 évig dolgoztatták, míg ismét szabaddá válhatott. A mellékszereplők között olyan neveket találunk, mint Michael Fassbender, Brad Pitt, Benedict Cumberbatch, Paul Giamatti és Paul Dano. A külföldi dátum 2013. december 26, a hazai premierről még nincs infó. Mi a véleményetek a filmről?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.