Hirdetés

Előzetesen a Tizenhárom okom volt 3. évada, bejelentették a széria zárását

|

Bepillanthatunk a soron következő harmadik szezonba, illetve bejelentették, hogy meddig követhetjük még nyomon a Liberty High School diákjainak életét.

Hirdetés

A Netflix közzétett egy előzetest, ami felvezeti, hogy mire lehet számítani az augusztus 23-án debütáló harmadik évadban. Hannah Baker (Katherine Langford) már a múlté, a központi konfliktust az a kérdés szolgáltatja, hogy ki ölte meg a közutálatnak örvendő erőszaktevőt, Bryce Walkert (Justin Prentice). Sokakban felvetődhet a kérdés, hogy meddig lehet ezt még húzni, nos, a választ erre is megkaptuk. A jövőre érkező negyedik felvonás lesz az utolsó a sorozat történetében, így a rajongók még 2020-ban is kaphatnak egy adagot Clay Jensen (Dylan Minnette) és társai viszontagságos történetéből.

Hirdetés

A 13 okom volt az egyik legvitatottabb ma futó sorozat, aminek első évada az elsöprő siker ellenére is nagy vihart kavart. Kényes témákat feszegetett, őszintén és kendőzetlenül beszélt többek között az öngyilkosságról és a nemi erőszakról. A hatásos, erőteljes és komplex sztori nem feltétlenül kívánt folytatást, ez pedig meg is látszik a második szezon megítélésén. 

Ti várjátok a folytatást? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.