Hirdetés

20000 évvel korábban nehéz volt az élet - újabb előzetesen az Alfa

|

Az ember és a farkas összebarátkozásáról szóló kalandos történet a premierhez közeledvén megkapta második előzetesét.

Hirdetés

Az Éli könyve rendezőjének, Albert Hughes-nek legújabb filmje elég messzire merészkedik a múltba, hiszen a filmvászonra vitt történet körülbelül 20000 évvel korábban fog játszódni Európában a felső paleolitikum korban.

Hirdetés

A főszerepben egy a törzsétől elszakadt fiú, aki összebarátkozik sorstársával, a falkájától elszakadt farkassal. A túlélés érdekében együttműködnek, amiből szép lassan egy szoros kötelékű barátság alakul ki. Az Alfa lent látható kedvcsinálója már jóval derűsebb lett, mint az első előzetes, fel is csendül alatta az Imagine Dragons-tól az I Bet My Life című dal.

Az Alfa szeptember 13-án kerül bemutatásra a haza mozikban, a főszerepben pedig Kodi Smit-McPhee, az X-Men: Apokalipszis Árnyéka lesz látható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.