Hirdetés

2024 egyik csemegéje lehet Kristen Stewart új filmje, aminek megérkezett az első előzetese

|

Stewart partnerei többek között Katy O'Brian és Ed Harris lesznek.

Hirdetés

Az A24 az elmúlt években az amerikai függetlenfilm legfontosabb műhelyévé vált. Olyan filmeket hoztak tető alá az évek során, mint az Ex Machina, a Fehér éjszakák, A bálna vagy legfrisebben az Álmaid hőse vagy a Vaskarom. 

A Rose Glass rendezésében, Kristen Stewart főszereplésével készült Love Lies Bleeding pedig már most a következő év egyik abszolút kihagyhatatlan alkotásának tűnik.

Hirdetés

Az első trailer alapján ugyanis hangulatában, humorában és alakításaiban is fantasztikus filmnek tűnik. Mintha Julia Ducournau (a Titán és a Nyers rendezője) világa elevenedne meg előttünk: a Love Lies Bleeding mocskos, kegyetlen és felemelő lehet egyszerre. Egy testdrámába és leszbikus szerelmi történetbe oltottt bosszúfilmre számíthatunk. Nézzetek bele: 

A történet szerint a Kristen Stewart által alakított Lou beleszeret egy ambiciózus testépítőbe, Jackie-be (Katy O"Brian). Kettejük kapcsolata viszont nem a tervek szerint alakul: hiába szeretik egymást, életmódjuk veszélyekkel teli, és még Lou bűnöző apjával (Ed Harris) is konfliktusba kerülnek.

A film 2024. március 8-án kerül az amerikai mozikba, és csak remélhetjük, hogy valamilyen módon hazánkba is eljut majd.  

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.