Hirdetés

21 & Over - Az első trailer (Update)

|

Legutóbb a Másnaposok íróinak új vígjátéka csupán poszterrel erősített, ám azóta befutott a hivatalos előzetes is és azt kell, hogy mondjuk: ha egy ilyen vígjátékot láttál, az összeset láttad!

Hirdetés

A Relativity Media legújabb vígjátékát a Másnaposok írói körmölték és rendezték, de a 21 & Over az első előzetes alapján semmi újat nem tesz hozzá az egy kaptafára készülő komédiák koncepciójához, no de sebaj. A sztori középpontjában két gyerekkori haver áll, akik ráveszik a visszahúzódó harmadik barátjukat, hogy még az orvosira való felvételi előtt ünnepelje meg velük 21. születésnapját. Ahogyan az lenni szokott, a buli féktelenné válik és olyan a fiúk olyan élményeket szereznek, amit valószínűleg soha az életben nem fognak elfelejteni. A stábban Miles Teller (Footloose), Justin Chon (Twilight) és Skylar Astin (Pitch Perfect) kapott helyet, a megjelenésr pedig 2013. március elsején kell számítanunk.

Update: magyar szinkronos előzetessel kiegészítve, a magyar cím a Képszakadás lesz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.