Hirdetés

24 Hours to Live trailer - Ethan Hawke lehet az új John Wick

|

Ethan Hawke nagyszerű színész, de még sosem volt olyan kemény, mint a 24 Hours to Live első előzetesében, köszönhetően a John Wick producereinek. Ezt nektek is látnotok kell!

Hirdetés

A John Wick producerei a franchise és Keanu Reeves karrierjének továbbépítése (lásd: Replicas trailer) mellett nyilvánvalóan szeretnék megismételni a 2014-es akciófilm sikerét, amelyet több slágercím keresztezésével próbálnak abszolválni: a 24 Hours to Live ugyanis kölcsönöz az utóbbi idők legnépszerűbb akció- és sci-fi produkcióiból is. 

Hirdetés

Ron Mita és Jim McClain (S.W.A.T. - Különleges kommandó, Robotok) írók sztorija egy időmanipulálós bosszúfilmet ígér a korábban kaszkadőrként tevékenykedő Brian Smrz (Hős kerestetik) rendezésében, amiben a főszereplő, Travis Conrad (Ethan Hawke) a halálból feltámadva rádöbben, hogy kapott 24 órát arra, hogy revansot vegyen, ezt az időt pedig arra szánja, hogy kegyetlenül megtorolja sorsát. Wow!

A mellékszerepekben Rutger Hauert (Szárnyas fejvadász, Az országút fantomja), Liam Cunninghamet (Trónok harca) és Paul Andersont (A visszatérő, Legenda, Sherlock Holmes: Árnyjáték) láthatjuk. Amerikában várhatóan decemberben mutatják be, remélhetőleg hozzánk is elér majd. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.