Hirdetés

Előzetesen Rob Zombie legújabb horrorja, a 31

|

Rob Zombie továbbra is kitart a horror műfajnál, legújabb filmje a 31, eléggé elborultnak ígérkezik az első képsorok alapján.

Hirdetés

A korábban főképp zenészként tevékenykedő Rob Zombie 2003-ban ült először rendezői székbe, ekkor készítette el Az 1000 halott házát, amely nem igazán nevezhető átütő sikernek, de ez nem szegte kedvét, ugyanis néhány évente mindig előrukkolt egy horror filmmel, még a Halloween filmsorozat kevésbé sikeres újraindításáért is ő felelt. Annak ellenére, hogy filmjei közül egyik sem nevezhető átütő sikernek, Zombie most néhány év kihagyás után ismét egy horror alkotással érkezik. Az első előzetes alapján erőszakból és őrületből nem lesz hiány.

Hirdetés

A 31 cím a történetbeli játékot jelöli meg, melynek során a versenyzőknek 12 órát kell túlélniük egy lezárt létesítményben, miközben körülöttük hemzsegnek az őrült gyilkosok. A főszerepben Zombie gyakori filmes partnerét és feleségét, Sheri Moon-t láthatjuk majd. Mellette a játék vezetőjeként feltűnik a legendás Mechanikus narancsból megismert Malcolm McDowell is, de a Trónok harcában az Éjkirályt alakító Richard Brake is fel fog tűnni.

A 31 nem kevés erőszakkal fűszerezett előzetesét odafent megtekinthetitek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.