Hirdetés

40 és annyi - Klipen a bikinis Megan Fox

|

A készítők aztán tudják, hogy mitől döglik a légy és továbbra is próbálják meglovagolni Megan Fox kinézetét, de vajon a nézők meddig lesznek rá kíváncsiak a Transformers nélkül?

Hirdetés

Judd Apatow (40 éves szűz, Felkoppintva, Ki nevet a végén) úgy gondolta, második filmjét érdemes továbbgondolni, legalábbis két szereplő élete megérett a továbbírásra. Paul Rudd és Leslie Mann karaktere negyvenes éveinek nehézségeivel küzd, amolyan félig tragikus, félig komikus módon. Segédkezik ebben két vígjáték-színész is, Jason Segel és Melissa McCarthy. A Felkoppintva folytatás/spinoffjában feltűnik még Albert Brooks, Megan Fox, Chris O’Dowd, Lena Dunham, Ryan Lee, Charlene Yi és Wyatt Russell. A folytatásban igen hatásvadász módon azt láthatjátok a legújabb klipben, hogy Megan Fox falatnyi bikiniben van, ráadásul még a melleit is megtapogatják. Marketing a köbön?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.