Hirdetés

47 Ronin - Trailer #2

|

Nyilván nem szeretnénk vészmadárkodni, de a Keanu Reeves nevével fémjelzett 47 Ronin valószínűleg olyannyira nem lesz a blockbusterek listáján, hogy bukta is lehet. Sőt...

Hirdetés

A már többször is eltolt, 175 millió amerikai dollárt felemésztett fantasy-akció nagy kiugrás lehetett volna Keanu Reeves számára, ám az első trailer megjelenése után egészen mást kaptunk, mint amire számítottunk és végül a látvány eléggé elrugaszkodott a valóságtól, de talán pont ez vonzza majd a népet a mozikba. Az elsőfilmes Carl Rinsch által rendezett filmben Reeves mellett feltűnik még a Tűzgyűrűben bizonyító Rinko Kikuchi is, a folytatásban pedig az angoloknak szánt előzetest láthatjátok. A 47 Ronin december 26-án jelenik meg nálunk. Szerintetek sikeres lesz?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.