Hirdetés

48 éve először - Elmarad a 44. Magyar Filmszemle

|

Az 1965 óta, minden évben megrendezett Magyar Filmszemle elmarad, az ok pedig egyértelmű, és egyben szomorú: gyakorlatilag két éve nem készült magyar film.

Hirdetés

Az évek óta hanyatló magyar filmipar ezúttal - 2 éve - végleg megszűnt létezni. Nagy szavak ezek, amiket igen nehéz leírni, hiszen rengeteg tehetséges színészünk, rendezőink, és más a filmiparban dolgozó szakembereink vannak, akik már rengetegszer bizonyítottak. Sajnos évek óta egyre nehezebb a helyzetük, ezért várható volt ez a fajta "csőd". 

Tarr Béla nyílt levélben jelentette be a történteket, de felhívta az emberek figyelmét arra, hogy filmszemle helyett egy "másfajta" rendezvényre kerül sor az Urániában, ahol lehetőségeket próbálnak keresni az ipar feltámasztására, és az önállóságra. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.