Hirdetés

A beavatott - Teaser Trailer - Koppintják Az éhezők viadalát?

|

A Summit Entertainment napvilágra hozta a Divergent (A beavatott) legelső mozgóképét, amely egy futurisztikus jövőben játszódó thriller Neil Burger rendezésében. Megvan Az éhezők viadalának utódja?

Hirdetés

A Divergent nem más, mint Veronica Roth írónő bestsellere, A beavatott filmadaptációja, amit a Summit Entertainment 2011-ben szerzett meg. A rendezői székben Neil Burgert üdvözölhetjük, a forgatókönyvet Evan Daugherty írta Vanessa Taylor segítségével és a kiadó nem titkoltan az Alkonyat, valamint Az éhezők viadala sikerére szeretne törni a futurisztikus jövőben játszódó thrillerrel, amelyben egy olyan társadalom szerepel, ahol az embereket a személyiségük alapján osztanak be különböző frakcióba. Minden 16. életévét betöltő fiatalt kényszerítenek, hogy belépjen az öt csoport egyikébe. Főhősünk, egy bizonyos Beatrice Prior (Shailene Woodley) nem tudja, merre lépjen, ezért becsatlakozik a Bátrakhoz, azonban hamar kiderül róla, hogy nem illik egyik csoportba sem és ezt a vezetők sem nézik jó szemmel. Már értitek ugye, hogy rajtam kívül miért emlegeti több forrás Az éhezők viadala klónjának?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.