Hirdetés

A beavatott - Trailer #3

|

A Neil Burger megrendezésében idén megjelenő Divergent nem akarja, hogy az emberek pont a finish előtt elfelejtsék, ezért kiadták az -elméletileg- utolsó előzetesüket, amiben kicsit többet megtudhatunk az eseményekről.

Hirdetés

A legújabb alternatív utópiafilmben a helyszín Chicago, ahol egy óriási háború után az embereket 5 csoportba osztották és eme csoportok mind egy-egy emberi tulajdonság erősítését tűzték ki céljuknak. Minden 16. életévét betöltött gyereknek választania kell egyet a szekciók közül, de természetesen mikor főhősünk, Tris Prior eljut idáig, kiderül: ő más, mint a többiek. Képes manipulálni a félelmeivel kapcsolatos eseményeket, ami nagyon ritka adottság és egy szabályozott rendszerben minden szabálytalan egyedet ki kell írtani. Az alapvetően ismeretlen színészek kapnak most egy esélyt a kitörésre, ugyanis a Beavatottal egy trilógia veszi kezdetét. A film 2014.március 21-én debütál a tengerentúlon, de addig is, csekkoljátok a megjelenés előtti utolsó betekintést a filmbe! Angol nyelvű előzetes a tovább után!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.