Hirdetés

A Better Call Saul egy mélabús trailerrel készül a hattyúdalra

|

A széria hatodik évadának első előzetese egy keserédes finálét vetít előre.

Hirdetés

Alig egy hónap, és elrajtol a Breaking Bad előzménysorozatának, a Better Call Saulnak a kettészedett utolsó évada az AMC csatornán. A hatodik szezon első felvonása április 18-án, míg a második, hat részből álló tényleges finálé július 11-én veszi kezdetét. Az AMC idáig várakoztatta különösebb videós anyagok nélkül a rajongókat, ám ezt most kamatostul bepótolták. 

Hirdetés

Ahogy mondani szokás, a bábuk elhelyezkedtek a sakktáblán, és mindenki az első lépés megtételére vár, hogy az beindítsa a láncfolyamatokat. A trailer végén pedig Mike (Jonathan Banks) örök érvényű figyelmeztetése is elhangzik, miszerint semmi sem úgy fog elsülni, ahogyan azt elképzeljük - ez pedig nemcsak a karaktereknek, hanem nekünk, nézőknek is szól.

A főszereplőt alakító Bob Odenkirk a The New York Timesnak nyilatkozta egyébként, hogy érzelmileg megterhelő volt a búcsú annyi év után a stábtól, ám alig várja, hogy Saul Goodman/Jimmy McGill karakterét végleg maga mögött hagyhassa. Mint megjegyezte, annak idején Bryan Cranston is hasonlóképpen nyilatkozott Walter White karakterével kapcsolatban.

Ti várjátok már a sorozat fináléját?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.