Hirdetés

A Borat alkotója ezúttal szexelő androidokkal szeretne megnevettetni minket

|

Shailene Woodley és Jack Whitehall egy szürreális sci-fi komédiában egyesítik erejüket.

Hirdetés

Két kimenetele lehet annak, ha egy film a semmiből bukkan fel és hamarosan be is mutatják: vagy hatalmas csalódás, vagy egy igazi csemege, középút nem sűrűn van. Hogy az Anthony Hines (Borat 1-2, Brüno) és Casper Christensen (Jerks, Klovn) írásában és rendezésében készült Robots melyikbe fog tartozni, azt még korai lenne megmondani, viszont a trailer alapján lehet találgatni. 

Az biztos, hogy a Robert Sheckley novellájára épülő sci-fi vígjáték koncepciója nem mindennapi, és sikerült hozzá megnyerni két ismertebb színészt is, szóval egy esélyt meg fog érdemelni. 

Hirdetés

A történet középpontjában egy nőcsábász, Charles és egy aranyásó, Elaine állnak, akiknek muszáj összefognia és üldözőbe venni a saját "robotdublőrjeiket", akik egymásba szerettek és megszöktek. A férfit Jack Whitehall (Dzsungeltúra, Az afterparti, Clifford, a nagy piros kutya) kelti életre, a nőt pedig Shailene Woodley (Hatalmas kis hazugságok, A beavatott-sorozat, Csillagainkban a hiba) formálja meg, az előzetes alapján pedig lesznek korhatáros poénok is. Nézzétek csak: 

A Robots premierje valamikor nyáron lesz majd egyes mozikban, de leginkább VOD-on keresztül lesz nézhető. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.