Hirdetés

A bosszúállók - Az első klipp és reklámok

|

Alig pár nappal a premier előtt is, záporoznak a friss reklámanyagok az idei év legjobban várt "blockbuster" -éből. Most kaptunk két reklámot és egy klipet a Fekete Özvegyről.

Hirdetés

Először is a 2 reklámról essen szó, azok kedvéért akik nem szeretnének már a filmig semmi különsebb információval vagy spoilerrel találkozni.

Elsőként az Acura hirdeti nem is akármilyen speciális effektekkel az új autóját és annak GPS-ét, filmbeli helyszíneken. Ki lehet következtetni tehát, hogy mindehol robbanásokat fogunk látni, igaz némi poénnal nyakonöntve. A második reklám a Target-é ahol kisgyerekek játszanak a film karaktereinek beöltözve. Vigyázat! Hatalmas a cukiság faktor! Valószínű hogy, a Visa, a Hershey és a Dr. Pepper is hasonló reklámokkal fog kijönni, hiszen ők is szponzorálják a filmet.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.