Hirdetés

A burok - Előzetes (Update)

|

Bemutatkozik Stephenie Meyer, az Alkonyat megalkotójának következő könyve a filmvásznakon: A burok megkapta teljes értékű előzetesét, újabb sikert szimatolunk a levegőben.

Hirdetés

Stephenie Meyer 2008-as regényéből is film készül, hiszen a stúdió szeretné megismételni az Alkonyat sikerét. A filmet a Lopott idő és a Fegyvernepper rendezője, Andew Niccol dirigálta, a főbb szerepekben pedig Saiorse Ronan, Diane Kruger, William Hurt és Jeremy Irons fia, Max Irons jelentkezett be. A sztori középpontjában egy űrből érkező idegen faj áll, akik irányításuk alá vonták az emberek nagy elméjét, míg a testüket szinte érintetlenül hagyva szinte burokká változtatták őket. Amikor egy világról világra vándorló lélek érkezik a bolygóra, az utolsó lázadók egyikének testét foglalja el: A Vándor Melanie Stryder testébe költözik, azonban a lány tudata nemhogy nem tűnt el a burokból, hanem megtölti a Vándor elméjét az emlékeivel és képekkel a szerelméről, aki egy távoli helyen bujkál, és még mindig nem adta fel a harcot az idegenek ellen.

Update: feliratos változat mellékelve

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.