Hirdetés

A Cloverfield szörnyének megalkotója új bestiát alkotott a The Lake-hez

|

A thaiföldi film trailerében egy új klasszikus szörnyet üdvözölhetünk?

Hirdetés

Jordu Schell neve bizonyára ismerősen csenghet a szörnyes filmek kedvelőinek, hiszen leghíresebb alkotása maga a Cloverfield film óriásbestiája volt. Schell ezúttal Lee Thongkham rendezővel állt össze, hogy a The Lake című filmben egy újabb monstrumot mutathassanak be együtt, és bár elsőre talán sajnálóan legyinthetünk, érdemes megtekinteni az alábbi trailert: a meglepetés garantált lesz (és nem az érdemi felirat hiánya miatt).

Hirdetés

A thaiföldi és kínai koprodukcióban elkészült The Lake története szerint egy fiatal lány egy tojással tér haza, mit sem sejtve arról, hogy az egy hatalmas bestia utódát rejtegeti. A feldühödött, anyai ösztönök által vezérelt szörny felkerekedik, hogy visszaszerezze a tojását, hatalmas pusztítást hagyva maga mögött az emberek között. A bestiát egyébként praktikus és CGI effektekkel keltették életre, és ez a kombináció egy meglepően kellemes látványt eredményezett.

A The Lake augusztusban fog debütálni a thaiföldi mozikban, és remélhetőleg idővel utat talál magának a világhálóra is, aminek révén itthon is beleleshetünk ebbe az ígéretes szörnyfilmbe.

Titeket is meggyőzött a trailer?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.