Hirdetés

A Common Man - Ben Kingsley terrorizál (update)

|

Ben Kingsley már rengetegszer bizonyította, hogy szinte egyedül is képes elvinni a hátán egy-egy nagyobb filmet, ezúttal A Common Man című akció-thrillert vállalta el.

Hirdetés

Mint jól tudjuk, azzal nem érdemes ujjat húzni, aki (a fenti kép alapján) ilyen kifejezően adja a tudtunkra, hogy bármikor kész megnyomni a robbantást beindító gombot... Ben Kingsley aláírt A Common Man nevezetű akció-thrillerre, amelyben egy terrorista 5 nagy erejű bombát helyezett el Colombo városában és azzal fenyegeti a hatóságokat, hogy ha nem engednek el néhány általa megnevezett rabot, akkor felrobantja őket egytől egyig. A filmet a Véres játék 2-3 producere, Chandran Rutnam dirigálhatja, akinek egyúttal a forgatókönyvet is köszönhetjük, Kingsley mellett pedig feltűnik még Ben Cross (Star Trek, Tűzszekerek, Vitathatatlan 2) is. A film a tervek szerint még idén napvilágot lát, de pontos dátumot nem tudunk. A folytatásban a legelső, egyszerű posztert csodálhatjátok meg.

Update: befutott a film első, hivatalos előzetese!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.