Hirdetés

A csodálatos Pókember 2 - Oda és visszavág az új trailer (Update)

|

Úgy tűnik, hogy Pókembernek a korábbi hírekkel ellentétben nem csupán egy ellenféllel kell felvennie a harcot, lesznek itt bőven meglepetések, valamint epikus összecsapások is.

Hirdetés

Megérkezett A csodálatos Pókember 2 vadonatúj, állejtős előzetese, amely két és fél percig biztosan a monitor elé szegez. Az első, bevezető epizód után úgy tűnik, hogy Marc Webb nem játszik a színekkel és magasabbra emeli a tétet, amivel az a bizonyos léc is megemelkedik majd. Vajon sikerül minőségi alkotást letennie elénk az asztalra még úgyis, hogy több gonoszra kell figyelnie? 2014. május elsején Magyarországon is kiderül. Már csak az a kérdés, hogyan kerül oda a Zöld Manó?

Update: Nem tétlenkedett a film hazai forgalmazója, az InterCom, máris megérkezett az előzetes szinkronos változata!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.