Hirdetés

A csodálatos Pókember - Az összes törölt jelenet egy helyen

|

Miután láttuk a Marc Webb rendezte A csodálatos Pókembert, mindannyian ki voltunk éhezve még több információra és jelenetre, ami bővíti a látottakat. Nem kell tovább várnunk!

Hirdetés

Pár törölt jelenet már napvilágot látott az elmúlt hetekben, azonban az összes kihagyott mozgóképet nem volt lehetőségünk látni. Egészen ezidáig. Mivel A csodálatos Pókember DVD és Blu-ray kiadása november kilencedikén bemutatkozik külföldön, kiszivárgott idő előtt szinte az összes félretolt jelenet. Az anyagok között láthatunk olyat, amiben Curt Connors dokié a főszerep, de szép számmal kapunk Peter Parker és Gwen Stacey perceket is. Magyarországon a DVD és Blu-ray kiadásra egészen november 14-ig kell várnunk.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.