Hirdetés

A csodálatos Pókember - Klipek

|

Megannyi nélkülözéssel töltött nap után újabb anyag futott be A csodálatos Pókember marketingeseitől, melyben három friss klipet tekinthetünk meg a hálószövögetőről.

Hirdetés

Pókember barátunk nem különösebben érezheti magát mellőzve az utóbbi időben, hiszen Sam Raimi trilógiáját alig követte egy kis szusszanásnyi idő és máris remake-et kap sokak kedvenc hőse. Marc Webb (500 nap nyár) rendező megígérte, hogy gondja lesz a rajongói igényekre és Pókember olyan lesz, mint ahogyan a képregényekben megismertük. Legfőbb ellenfele ezúttal a Gyík lesz, mely összecsapás a vásznakon már igazán váratott magára. Figyelem! A továbbiakban levő három klip spoileres lehet, a jelenetek a filmből származnak!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.